Kit - Online könyvesbolt Online könyvvásárlás

Kit - Online könyvesbolt

Online könyvvásárlás

Kategóriák

Utazási irodák működése - Utazásszervezés és utazásközvetítés
Utazási irodák működése - Utazásszervezés és utazásközvetítés

Molnár Gabriella

KR-18
1.950.-
Ez a könyv azoknak kíván segítséget nyújtani, akik a különböző turisztikai vállalkozásoknál utazásszervezői vagy utazásközvetítői tevékenységgel szeretnének foglalkozni. A szöveges részben leírtakat a jegyzet végén gyakorlati példák illusztrálják.
Vendéglátó gazdálkodás (Tankönyv)
Vendéglátó gazdálkodás (Tankönyv)

Dudásné Baricza Margit-Poós Ferencné

KR-402
3.650.-
Ez a könyv, amit most átnyújtunk Önnek Vendéglátó gazdálkodás címmel, a 11561-16 Gazdálkodási ismeretek modul témakörei, valamint a 11536-16 Marketing a vendéglátásban modulból a „Vendéglátó gazdálkodás elmélete” és a „Vendéglátó gazdálkodás gyakorlata” tantárgyak, továbbá a 10045-12 Gazdálkodás modul „Vendéglátó gazdálkodás” és „Szakmai számítások” tantárgyak alapján dolgozza fel a vállalkozásokat érintő gazdálkodási ismereteket.
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár (Tankönyv)
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár (Tankönyv)

Dudásné Barica Margit

KR-401
2.950.-
Ez a vendéglátás területén Szakmai vizsgára felkészítő feladattár a vendéglátás különféle területén dolgozó leendő szakemberek – szakács, cukrász, pincér, vendéglátó üzletvezető, fogadós, vendéglátásszervező – számára ad segítséget a szakmai számítások begyakorlásához, a vizsgákra való eredményes felkészüléshez. A feladattárban szereplő példák valós üzleti szituációkat vesznek alapul, a számítások sikeres elvégzése, az egyes feladattípusok megértése, helyes megoldása hozzá segítheti a leendő munkavállalókat, a vendéglátásban működő vállalkozókat szakmai döntéseik megalapozásában.
Professzionális bártender
Professzionális bártender

Antal B. Gábor- Bádonyi Mihály- Szőke Szabolcs

KR-404
2.800.-
A bártender szakma és a bárok működésének megismerése segít hozzá ahhoz, hogy bővebb ismeretek szerezzünk az italfogyasztás igazi kultúrájáról, élvezetéről. A bárokban találhatjuk a legszélesebb italkínálatot, a legszakszerűbb felszolgálást, a legtöbb kreatív kevert italt. Könyvünk ezt mutatja be.
Munkahelyi egészség és biztonság
Munkahelyi egészség és biztonság

Murányi István

KR-328
1.950.-
A könyv, a 11500-12 azonosító számú „Munkahelyi egészség és biztonság”megnevezésű szakmai követelménymodul témaköreit dolgozza fel. Felépítése, a témakörök tárgyalási sorrendje azonos a modul felépítésével.
Alkalmazott számitástechnika+CD
Alkalmazott számitástechnika+CD

Béres Ilona-dr.Licskó Ildikó

KR-432
1.900.-
A könyv és a hozzátartozó CD bemutatja a Windows 7 operációs rendszert, a szö¬vegszerkesztő, táblázatkezelő, bemutató készítő, weblapkészítő és adatbázis kezelő alkalmazásokat tartalmazó Microsoft Office 2013 csomagot, valamint az ingyenesen elérhető és letölthető irodai, böngésző és levelező programokat.
Barangolás a teák világában
Barangolás a teák világában

Komsa Ildikó

KR-403
1.900.-
Jelen könyvünkben a tea növénnyel (Camelia sinensis (L.) Kuntze) és az „egyéb teafélék” megismertetésével foglalkozunk. Bepillantunk a teázás történetének néhány érdekesebb epizódjába, ismertetjük a főbb teakultúrákat és a legismertebb teafajták közül néhányat.
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban (Tankönyv)
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban (Tankönyv)

Dr. Szeitzné dr. Szabó Mária

KR-200
2.500.-
E könyv első változatának (HACCP és közegészségügyi előírások az Európai Unióban és Magyarországon) kiadására az európai uniós csatlakozást megelőzően, az arra való felkészülést segítő szándékkal került sor. Ekkor kellett megismerkedni a HACCP rendszer elméletével, és kötelező jelleggel ki kellett dolgozni annak gyakorlati megvalósítását minden kereskedelmi- és vendéglátóegységben. Az európai uniós szabályozás lényege, hogy minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásnak tisztában kell lennie az üzletében esetlegesen előforduló élelmiszerbiztonsági veszélyekkel, és azzal, hogy neki mit kell tenniea megelőzés, a következmények elhárítása érdekében.
BE OUR GUEST (+ CD) (Tankönyv)
BE OUR GUEST (+ CD) (Tankönyv)

Kovács Andrásné-Vajda Tibor

KR-866
4.600.-
A szakkönyvsorozat újabb tagjaként a pincéreknek és a vendéglátásban dolgozó eladóknak kívánunk segítséget nyújtani a szakmai vizsgára való felkészülésben. Az Európai Uniós kihívások megkövetelik, hogy a vendégekkel közvetlen kapcsolatban lévõ pincérek, vendéglátóipari-, gyorsétkeztetési eladók idegen nyelvi kommunikációja magas szinten történjék mindkét fél megelégedésére.
ENJOY YOUR FOOD (+ CD) (Tankönyv)
ENJOY YOUR FOOD (+ CD) (Tankönyv)

Kovács Andrásné-Vajda Tibor

KR-865
4.600.-
A könyv első hat fejezete (Brush up on Your English) nyelvi alapozó, tartalmazza a kezdők részére a minimális nyelvismeretet. A nem kezdők pedig felfrissíthetik meglévő tudásukat (A2, B1). A csoportok felkészültségi foka alapján határozzuk meg az alapozó rész feldolgozására szánt időt. A nyelvgyakorlók továbbhaladását teszttel segítjük. A következő tíz fejezet speciális szakmai ismeretanyagot dolgoz fel a szakács és cukrász szakképzésben résztvevőknek.
Seien Sie unser Gast (+CD) (Tankönyv)
Seien Sie unser Gast (+CD) (Tankönyv)

Rudolf Radenhausen

KR-868
4.600.-
A könyv a pincér és vendéglátós szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi le. A beszéd-centrikusságon alapuló könyv tömör nyelvtani magyarázatokból, gyakorló feladatokból, találó párbeszédekből és több szintfelmérő tesztből épül fel.
GUTEN APPETIT (+ CD) (Tankönyv)
GUTEN APPETIT (+ CD) (Tankönyv)

RUDOLF RADENHAUSEN

KR-867
4.600.-
A könyv első hat fejezete (Frischen Sie Ihr Deutsch auf) nyelvi alapozó, tartalmazza a kezdők részére a minimális nyelvismereteket. A nem kezdők pedig felfrissíthetik meglévő tudásukat (A2, B1). A csoportok felkészültségi foka alapján határoztuk meg az alapozó rész feldolgozására szánt időt. A nyelvgyakorlók tovább haladását teszttel segítjük. A következő tíz fejezet speciális szakmai ismeretanyagot dolgoz fel a szakács- és cukrász- szakképzésben résztvevőknek.
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban (Tankönyv)
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban (Tankönyv)

Bádonyi Mihály

KR-405
3.770.-
A tankönyvben megjelenő témakörök tananyagtartalma átfogja a vendéglátóipar ágazathoz tartozó szakiskolai(szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó), szakközépiskolai (vendéglátásszervező-vendéglős), valamint a szakiskolai képesítésekre ráépülő szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeit.
Korszerű ételkészítési ismeretek (Tankönyv)
Korszerű ételkészítési ismeretek (Tankönyv)

Bádonyi Mihály

KR-399
4.300.-
A Kiadó és a Szerző koncepciója szerint az új, 1 kötetes, Korszerű ételkészítési ismeretek címmel, 2016 végén tankönyvvé nyilvánított mű nem egyszerűen a korábbi, 2 kötetben megjelent tankönyv átdolgozott változata. Az „újragondolás” elsődleges indoka az a törekvés volt, hogy a tankönyv második kiadása úgy tegyen eleget az aktuális kerettantervekben előírt szakmai követelményeknek, elvárásoknak, hogy egyben feleljen meg napjaink gasztronómiai kihívásainak, trendjeinek is.