Kit - Online könyvesbolt Online könyvvásárlás

Kit - Online könyvesbolt

Online könyvvásárlás

Kategóriák

Alkalmazott számitástechnika+CD

Alkalmazott számitástechnika+CD
Szerző: Béres Ilona-dr.Licskó Ildikó
Cikkszám: KR-432
Oldalak száma: 275
Nyelv:
Magyar
Kiadás éve:2015
ISBN azonosító:978 963 637 279 8
1.900.-

A könyv és a hozzátartozó CD a manapság leggyakrabban használatos operációs rendszerrel és irodai szoftvercsomaggal ismerteti meg az Olvasót. Bemutatja a Windows 7 operációs rendszert, a szö­vegszerkesztő, táblázatkezelő, bemutató készítő, weblapkészítő és adatbázis kezelő alkalmazásokat tartalmazó Microsoft Office 2013 csomagot, valamint az ingyenesen elérhető és letölthető irodai, böngésző és levelező programokat. 

A könyvben számtalan bemutató példa található. A feladatok segítenek abban, hogy a géphez ülve, a megszerzett tudást mindjárt ellenőrizni is lehessen. Minden egyes gyakorlati feladat a valós életből vett kereskedelmi, vendéglátó és idegenforgalmi példákat tartalmaz. A CD-én az egyszerűtől az egyre bonyolultabb - a mindennapi gyakorlat során számtalanszor jelentkező - problémák megoldására nyílik lehetőség. 

Ez a könyv és CD felépítése és tartalma alapján segítséget nyújt a kezdő felhasználóknak a számítástechnika alapismereteinek elsajátításához, a „haladóknak” pedig a munkájuk során jelentkező összetett feladatok kreatív megoldásában.

Vissza