Kit - Online könyvesbolt Online könyvvásárlás

Kit - Online könyvesbolt

Online könyvvásárlás

GYIK

A megjelenített könyvek kaphatóak?
Igen, csak azokat a könyvek láthatóak az oldalunkon, amelyekből elégséges készletünk van raktáron.
A rendeléshez mindenképpen regisztrálni kell,vagy lehet anélkül is rendelni?
Az áruházban levő kiadványok megtekintéséhez és megvásárlásához nem szükséges regisztrálnia magát. Ebben az esetben az adatait nem fogjuk tárolni, de újabb megrendelésnél ismét meg kell adnia a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat.
Előre utalásnál milyen bankszámlászámra kell utalnom?
Előre utalásos fizetésnél az alábbi MBH Bank Nyrt.-nél vezetett bankszámlaszámra utalhatnak: 10102086-08253300-01005003. Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba kérjük, a "Könyvvásárlás" megjegyzést tüntessék fel vagy a megrendelés azonosítót. A kedvezményezett neve, ha meg kell adni az utalásnál: KIT Tudásközpont Zrt.
Hogyan módosíthatok, törölhetek egy megrendelést?
Amennyiben már elküldte megrendelését, de az még nem került kiszállításra és azt szeretné módosítani, lemondani, kérjük a konyv@kit.hu e-mail címen jelezze.
A szállítási költség összegét honnan tudom meg?
A webshopban, a megrendelés utolsó folyamatában fel van tüntetve az utánvéttel vagy az előre utalással kért házhoz szállítás összege. 1-2 könyv esetén ezek az összegek utánvét esetén : 2.200 Ft. , előre utalással 1.900 Ft. Ezek csak iránymutató árak, a pontos összeg minden megrendelésnél jól látható módon vissza van igazolva.
Miért csak maximum 12 példányt rendelhetek meg egy könyvből?
A sok éves tapasztalatunk alapján a magánszemélyek 10 példány felett csak elvétve, nagyon ritkán szoktak rendelni. A 12 példány feletti megrendeléseket iskolák és viszonteladók adják le és nagyobb tétel megrendelése esetén másképp alakulhat a kedvezmények kiszámítása, valamint a szállítási költségek is külön számítást igényelnek.
Mit csinálnak az adataimmal?
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, a futárcégen kívül másnak nem adjuk át. A regisztráció során Önnek kizárólag olyan adatokat kell megadnia, amelyek a rendelés teljesítése és a folyamatos kapcsolattartás céljából szükségesek. Regisztrációjával Ön hozzájárul adatainak nyilvántartásához. Bármikor kérheti adatainak törlését.
Külföldön élek, megrendelésemet milyen feltételek szerint tudják teljesíteni?
A könyvek házhoz szállítását a GLS Futárszolgálat végzi. Szlovákiába a magyarországi szállítási áraknak megfelelő feltételek szerint szállítják ki a megrendelt könyve(ke)t. Minden más EU tagállamba is vállalnak kiszállítást, de ez a KIT Tudásközpont Zrt. és a GLS Futárszolgálat közötti speciális szerződés alapján, minden esetben külön-külön számoljuk ki.