Kit - Online könyvesbolt Online könyvvásárlás

Kit - Online könyvesbolt

Online könyvvásárlás

Kategóriák

Vendéglátó gazdálkodás
Vendéglátó gazdálkodás

Dudásné Baricza Margit-Poós Ferencné

KR-402
3.650.-
A tankönyv Vendéglátó gazdálkodás címmel, a 10045-12 Gazdálkodás, valamint a 10053-12 Vendéglátó üzleti gazdálkodás modulok témakörei alapján dolgozza fel a vállalkozásokat érintő gazdálkodási ismereteket.
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár

Dudásné Barica Margit

KR-401
2.950.-
A feladatgyűjteménynek a célja, hogy segítse a szakmai képzésben résztvevőket a szakmai számítások elsajátításában, önálló begyakorlásában és a szakmai vizsgára történő eredményes felkészülésben.
A kereskedelmi egység működtetése,az áruforgalom lebonyolítása
A kereskedelmi egység működtetése,az áruforgalom lebonyolítása

Brusztné Kunvári Enikő

KR-90
3.950.-
A tankönyv a kereskedelmi szakmai képzés alapköveit alkotó modulok tantárgyait dolgozza fel: ezek a 11992-16 Kereskedelmi ismeretek modulból a Kereskedelmi ismeretek és a 11691-16 Eladástan modulból az Eladástan, illetve az Eladási ismeretek.
Az áruforgalom tervezése, irányítása, elemzése
Az áruforgalom tervezése, irányítása, elemzése

Horváthné Herbárt Mária - Stágel Imréné

KR-91
4.300.-
A tankönyv a Kereskedő, a Logisztikai ügyintéző, valamint a Postai üzleti ügyintéző szakképesítéshez szükséges 11508-12 számú követelménymodul három tantárgyának elsajátítását szolgálja.
Feladatgyüjtemény a kereskedelmi vállalkozások gazdálkodásának elemzéséhez
Feladatgyüjtemény a kereskedelmi vállalkozások gazdálkodásának  elemzéséhez

Murányi István

KR-85
3.050.-
A tankönyv a 11508-12 Az áruforgalom tervezése, irányítása, elemzése és a 10033-12 A vállalkozások működtetése modulokhoz kapcsolódik.
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyiáruk forgalmazása
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyiáruk forgalmazása

Csák Emese

KR-313
3.500.-
A könyv a 10028-12 Az élelmiszerek, vegyi áruk és gyógynövények forgalmazása szakmai követelménymodulban meghatározott feladatprofiloknak kíván megfelelni.
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban

Dr. Szeitzné dr. Szabó Mária

KR-200
2.500.-
E könyv elődjének (HACCP és közegészségügyi előírások az Európai Unióban és Magyarországon) kiadásának megjelenése óta a jogszabályi környezet jelentősen megváltozott.
Communication and Sales in Trade (CD-ROM-mal)
Communication and Sales in Trade (CD-ROM-mal)

Keszthelyi Mónika, Kovács Krisztián

KR-875
4.100.-
A nyelvkönyv a „Bolti eladó” és a „Kereskedő” szakképesítés „Kommunikáció idegen nyelven” tananyag-egységek tananyagelemeinek követelmény rendszerére épül.
Kommunikation und Verkauf im Handel (CD-ROM-mal)
Kommunikation und Verkauf im Handel (CD-ROM-mal)

Keszthelyi Mónika

KR-876
4.100.-
A nyelvkönyv a „Bolti eladó” és a „Kereskedő” szakképesítés „Kommunikáció idegen nyelven” tananyag-egységek tananyagelemeinek követelmény rendszerére épül.
BE OUR GUEST (+ CD) (Tankönyv)
BE OUR GUEST (+ CD) (Tankönyv)

Kovács Andrásné-Vajda Tibor

KR-866
4.600.-
A könyv a pincér és vendéglátós szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi le. A beszéd-centrikusságon alapuló könyv tömör nyelvtani magyarázatokból, gyakorló feladatokból, találó párbeszédekből és több szintfelmérő tesztből épül fel.
ENJOY YOUR FOOD (+ CD) (Tankönyv)
ENJOY YOUR FOOD (+ CD) (Tankönyv)

Kovács Andrásné-Vajda Tibor

KR-865
4.600.-
A könyv a szakács és a cukrász szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi le. A beszéd-centrikusságon alapuló könyv tömör nyelvtani magyarázatokból, gyakorló feladatokból, találó párbeszédekből és több szintfelmérő tesztből épül fel.
Seien Sie unser Gast (+CD) (Tankönyv)
Seien Sie unser Gast (+CD) (Tankönyv)

Rudolf Radenhausen

KR-868
4.600.-
A könyv a pincér és vendéglátós szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi le. A beszéd-centrikusságon alapuló könyv tömör nyelvtani magyarázatokból, gyakorló feladatokból, találó párbeszédekből és több szintfelmérő tesztből épül fel.
GUTEN APPETIT (+ CD) (Tankönyv)
GUTEN APPETIT (+ CD) (Tankönyv)

RUDOLF RADENHAUSEN

KR-867
4.600.-
A könyv a szakács és a cukrász szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi le. A beszéd-centrikusságon alapuló könyv tömör nyelvtani magyarázatokból, gyakorló feladatokból, találó párbeszédekből és több szintfelmérő tesztből épül fel.
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban

Bádonyi Mihály

KR-405
3.700.-
A tankönyvben megjelenő témakörök tananyagtartalma átfogja a vendéglátóipar ágazathoz tartozó szakiskolai(szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó), szakközépiskolai (vendéglátásszervező-vendéglős), valamint a szakiskolai képesítésekre ráépülő szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeit.
Korszerű ételkészítési ismeretek
Korszerű ételkészítési ismeretek

Bádonyi Mihály

KR-399
4.300.-
A Kiadó és a Szerző koncepciója szerint az új, 1 kötetes, Korszerű ételkészítési ismeretek címmel, 2016 végén tankönyvvé nyilvánított mű nem egyszerűen a korábbi, 2 kötetben megjelent tankönyv átdolgozott változata. Az „újragondolás” elsődleges indoka az a törekvés volt, hogy a tankönyv második kiadása úgy tegyen eleget az aktuális kerettantervekben előírt szakmai követelményeknek, elvárásoknak, hogy egyben feleljen meg napjaink gasztronómiai kihívásainak, trendjeinek is.