Kit - Online könyvesbolt Online könyvvásárlás

Kit - Online könyvesbolt

Online könyvvásárlás

Kategóriák

Vendéglátó gazdálkodás (Tankönyv)
Vendéglátó gazdálkodás (Tankönyv)

Dudásné Baricza Margit-Poós Ferencné

KR-402
4.800.-
Ez a könyv, amit most átnyújtunk Önnek Vendéglátó gazdálkodás címmel, a 11561-16 Gazdálkodási ismeretek modul témakörei, valamint a 11536-16 Marketing a vendéglátásban modulból a „Vendéglátó gazdálkodás elmélete” és a „Vendéglátó gazdálkodás gyakorlata” tantárgyak, továbbá a 10045-12 Gazdálkodás modul „Vendéglátó gazdálkodás” és „Szakmai számítások” tantárgyak alapján dolgozza fel a vállalkozásokat érintő gazdálkodási ismereteket.
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár (Tankönyv)
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár (Tankönyv)

Dudásné Barica Margit

KR-401
3.200.-
Ez a vendéglátás területén Szakmai vizsgára felkészítő feladattár a vendéglátás különféle területén dolgozó leendő szakemberek – szakács, cukrász, pincér, vendéglátó üzletvezető, fogadós, vendéglátásszervező – számára ad segítséget a szakmai számítások begyakorlásához, a vizsgákra való eredményes felkészüléshez. A feladattárban szereplő példák valós üzleti szituációkat vesznek alapul, a számítások sikeres elvégzése, az egyes feladattípusok megértése, helyes megoldása hozzá segítheti a leendő munkavállalókat, a vendéglátásban működő vállalkozókat szakmai döntéseik megalapozásában.
A kereskedelmi egység működtetése,az áruforgalom lebonyolítása (Tankönyv)
A kereskedelmi egység működtetése,az áruforgalom lebonyolítása (Tankönyv)

Brusztné Kunvári Enikő

KR-90
4.300.-
A tankönyv a kereskedelmi szakmai képzés alapköveit alkotó modulok tantárgyait dolgozza fel: ezek a 11992-16 Kereskedelmi ismeretek modulból a Kereskedelmi ismeretek és a 11691-16 Eladástan modulból az Eladástan, illetve az Eladási ismeretek.
Feladatgyüjtemény a kereskedelmi vállalkozások gazdálkodásának elemzéséhez...
Feladatgyüjtemény a kereskedelmi vállalkozások gazdálkodásának  elemzéséhez...

Murányi István

KR-85
3.300.-
A feladatgyűjtemény a 12057-16 számú „Kereskedelmi gazdálkodás” követelménymodul Kereskedelmi gazdaságtan tantárgy elméleti tananyagának gyakorlati alkalmazásához hivatott segítséget nyújtani a kereskedelmi szakképzésben résztvevőknek.
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyiáruk forgalmazása (Tankönyv)
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyiáruk forgalmazása (Tankönyv)

Csák Emese

KR-313
4.500.-
A könyv a Kereskedő szakképesítés Eladó mellékszakképesítéssel 10031-16 „A főbb árucsoportok forgalmazása” szakmai követelménymodul „Élelmiszer- és vegyi áruismeret” tantárgy céljainak kíván megfelelni. Lefedi továbbá a 10028-16 azonosító számú – „Az élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása” – szakmai követelmény modul tantárgyi és témaköri követelmények elvárásait is.
Anatómia – élettan (Tankönyv)
Anatómia – élettan (Tankönyv)

Barta Tamás - Demeter János

KR-458
4.400.-
A könyv segítségével az olvasó megismerheti az emberi szervezet felépítését, a belső szervek struktúráját, és azok működését. A könyv szerkezete, nyelvezete és a színes ábrák nagy száma hozzásegíti az olvasót az emberi szervezet megismeréséhez, biztos alapot adva az egészségügyi tanulmányokhoz.
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban (Tankönyv)
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban (Tankönyv)

Dr. Szeitzné dr. Szabó Mária

KR-200
3.500.-
E könyv első változatának (HACCP és közegészségügyi előírások az Európai Unióban és Magyarországon) kiadására az európai uniós csatlakozást megelőzően, az arra való felkészülést segítő szándékkal került sor. Ekkor kellett megismerkedni a HACCP rendszer elméletével, és kötelező jelleggel ki kellett dolgozni annak gyakorlati megvalósítását minden kereskedelmi- és vendéglátóegységben. Az európai uniós szabályozás lényege, hogy minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásnak tisztában kell lennie az üzletében esetlegesen előforduló élelmiszerbiztonsági veszélyekkel, és azzal, hogy neki mit kell tenniea megelőzés, a következmények elhárítása érdekében.
ENJOY YOUR FOOD (+ CD) (Tankönyv)
ENJOY YOUR FOOD (+ CD) (Tankönyv)

Kovács Andrásné-Vajda Tibor

KR-865
5.700.-
A könyv első hat fejezete (Brush up on Your English) nyelvi alapozó, tartalmazza a kezdők részére a minimális nyelvismeretet. A nem kezdők pedig felfrissíthetik meglévő tudásukat (A2, B1). A csoportok felkészültségi foka alapján határozzuk meg az alapozó rész feldolgozására szánt időt. A nyelvgyakorlók továbbhaladását teszttel segítjük. A következő tíz fejezet speciális szakmai ismeretanyagot dolgoz fel a szakács és cukrász szakképzésben résztvevőknek.
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban (Tankönyv)
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban (Tankönyv)

Bádonyi Mihály

KR-405
4.900.-
Ez a tankönyv, amit most átnyújtunk Önnek, az előző kiadás megújított, tartalmában kiegészített változata. Ahhoz, hogy ez a tankönyv tartalmában, felépítésében megfeleljen a kerettantervekben előírt szakmai követelménymodulok elvárásainak, az előző változat ismeretanyagát új ismeretekkel kellett bővíteni, szakmai tartalmát tekintve aktualizálni, korszerűsíteni.
Kereskedelmi gazdálkodás (Tankönyv)
Kereskedelmi gazdálkodás (Tankönyv)

Murányi István

KR-92
4.200.-
A könyv, a 12057-16 azonosító számú „Kereskedelmi gazdálkodás” megnevezésű szakmai követelménymodul tantárgyai témaköreinek feldolgozásával, a kereskedelmi szakképzés oktatási céljainak megvalósítását szolgálja. Segítséget nyújt a követelménymodul szakmai kompetenciáinak megszerzéséhez, a modulhoz tartozó szakmai ismeretek megfelelő mélységű elsajátításához. A könyv tartalma, ismeretanyaga megfelel a szakgimnáziumban oktatható 10033-16 Kereskedő szakképesítés – Eladó mellék-szakképesítéssel szakképzési kerettanterv modulkövetelményének, a szakmai és vizsgakövetelményekben megfogalmazott szakmai ismeretek tartalmának, ezzel is segítve az egyes anyagrészek feldolgozását, a szakmai vizsgára való eredményes felkészülést.
Korszerű ételkészítési ismeretek (Tankönyv)
Korszerű ételkészítési ismeretek (Tankönyv)

Bádonyi Mihály

KR-399
5.700.-
Jelen tankönyv a 2010-ben először 2 kötetben, majd 2016-ban egy kötetben megjelenő Korszerű ételkészítési ismeretek tankönyv javított változata. A két kötetes első kiadás 2016-ban történő korszerűsítését a nemzeti köznevelési és az új szakképzési törvény hatályba lépése, az ezzel összefüggésben bekövetkezett Országos Képzési Jegyzék változása miatt megújult képzési rendszer – a szakmai követelménymodulok, a komplex szakmai és vizsgakövetelmények módosulása és az új szakképzési kerettantervek kiadása – tette szükségessé. A tankönyv második kiadása Korszerű ételkészítési ismeretek címmel, 1 kötetben jelent meg. Ennek indoka az a törekvés volt, hogy a tankönyv tartalmában, felépítésében is megfeleljen az akkori (2016-os) új kerettantervekben előírt szakmai követelménymodulok elvárásainak. Ennek érdekében az első változat ismeretanyagát egyrészt szűkíteni, másrészt új ismeretekkel bővíteni, szakmai tartalmát tekintve aktualizálni, korszerűsíteni kellett. Ez szükségessé tette a teljes tananyag struktúrájának, fejezetszerkezetének átalakítását is. Ez a tankönyv a 2016-ban kiadott és tankönyvvé nyilvánított Korszerű ételkészítési ismeretek című tankönyv javított változata. A tankönyv harmadik kiadása is szervesen kapcsolódik a kiadó által korábban megjelentetett tankönyvekhez, de – természetesen – önállóan is használható.