Kit - Online könyvesbolt Online könyvvásárlás

Kit - Online könyvesbolt

Online könyvvásárlás

BE OUR GUEST (+ CD) (Tankönyv)
BE OUR GUEST (+ CD) (Tankönyv)

Kovács Andrásné-Vajda Tibor

KR-866
5.600.-

A szakkönyvsorozat újabb tagjaként a pincéreknek és a vendéglátásban dolgozó eladóknak kívánunk segítséget nyújtani a szakmai vizsgára való felkészülésben. Az Európai Uniós kihívások megkövetelik, hogy a vendégekkel közvetlen kapcsolatban lévõ pincérek, vendéglátóipari-, gyorsétkeztetési eladók idegen nyelvi kommunikációja magas szinten történjék mindkét fél megelégedésére.
A logisztikai ügyintéző feladatai (CD-vel)
A logisztikai ügyintéző feladatai (CD-vel)

Sebestyén László – Vörösmarty Gyöngyi

KR-393
2.950.-

A könyv teljes egészében tartalmazza az OKJ-s képzés nomenklatúrájában szereplő 10034-12 azonosító számú „Logisztikai ügyintéző feladatai” szakmai modul anyagát öleli fel és a vállalati logisztikai rendszer működésének alapelveivel és alapelemeivel foglalkozik.
Tourism in Focus (CD-vel) FIGYELEM!!! 2020. DECEMBERÉTŐL A KITEX SZAKMAI NYELVVIZSGA...
Tourism in Focus (CD-vel)  FIGYELEM!!! 2020. DECEMBERÉTŐL A KITEX SZAKMAI NYELVVIZSGA...

Fekésházi Márta- Máthé Krisztina

KR-872
3.990.-

A nyelvkönyv a KITEX középfokú szakmai nyelvvizsgára készülők számára nyújt gondosan összeválogatott ismeretanyagot. Fejezetei az idegenforgalom szakterületei szerint kerültek kialakításra.
Utazási irodák működése - Utazásszervezés és utazásközvetítés
Utazási irodák működése - Utazásszervezés és utazásközvetítés

Molnár Gabriella

KR-18
1.950.-

Ez a könyv azoknak kíván segítséget nyújtani, akik a különböző turisztikai vállalkozásoknál utazásszervezői vagy utazásközvetítői tevékenységgel szeretnének foglalkozni. A szöveges részben leírtakat a jegyzet végén gyakorlati példák illusztrálják.
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban (Tankönyv)
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban (Tankönyv)

Dr. Szeitzné dr. Szabó Mária

KR-200
3.200.-

E könyv első változatának (HACCP és közegészségügyi előírások az Európai Unióban és Magyarországon) kiadására az európai uniós csatlakozást megelőzően, az arra való felkészülést segítő szándékkal került sor. Ekkor kellett megismerkedni a HACCP rendszer elméletével, és kötelező jelleggel ki kellett dolgozni annak gyakorlati megvalósítását minden kereskedelmi- és vendéglátóegységben. Az európai uniós szabályozás lényege, hogy minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásnak tisztában kell lennie az üzletében esetlegesen előforduló élelmiszerbiztonsági veszélyekkel, és azzal, hogy neki mit kell tenniea megelőzés, a következmények elhárítása érdekében.
Gyakorló vizsgafeladatsorok alap,- közép- és felsőfokon Idegenforgalom szakirány...
Gyakorló vizsgafeladatsorok alap,- közép- és felsőfokon Idegenforgalom szakirány...

KITEX angol nyelvi vizsgafejlesztők

KR-614
1.600.-

A könyv gyakorló vizsgafeladatsorokat tartalmaz alap,- közép- és felsőfokon megoldókulcsokkal. A beszédértés feladatok hanganyagai a CD mellékleten találhatóak.
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyiáruk forgalmazása (Tankönyv)
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyiáruk forgalmazása (Tankönyv)

Csák Emese

KR-313
4.200.-

A könyv a Kereskedő szakképesítés Eladó mellékszakképesítéssel 10031-16 „A főbb árucsoportok forgalmazása” szakmai követelménymodul „Élelmiszer- és vegyi áruismeret” tantárgy céljainak kíván megfelelni. Lefedi továbbá a 10028-16 azonosító számú – „Az élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása” – szakmai követelmény modul tantárgyi és témaköri követelmények elvárásait is.