Kit - Online könyvesbolt Online könyvvásárlás

Kit - Online könyvesbolt

Online könyvvásárlás

Anatómia – élettan (Tankönyv)
Anatómia – élettan (Tankönyv)

Barta Tamás - Demeter János

KR-458
4.400.-

A könyv segítségével az olvasó megismerheti az emberi szervezet felépítését, a belső szervek struktúráját, és azok működését. A könyv szerkezete, nyelvezete és a színes ábrák nagy száma hozzásegíti az olvasót az emberi szervezet megismeréséhez, biztos alapot adva az egészségügyi tanulmányokhoz.
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyiáruk forgalmazása (Tankönyv)
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyiáruk forgalmazása (Tankönyv)

Csák Emese

KR-313
4.500.-

A könyv a Kereskedő szakképesítés Eladó mellékszakképesítéssel 10031-16 „A főbb árucsoportok forgalmazása” szakmai követelménymodul „Élelmiszer- és vegyi áruismeret” tantárgy céljainak kíván megfelelni. Lefedi továbbá a 10028-16 azonosító számú – „Az élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása” – szakmai követelmény modul tantárgyi és témaköri követelmények elvárásait is.
Tourism in Focus (CD-vel) FIGYELEM!!! 2020. DECEMBERÉTŐL A KITEX SZAKMAI NYELVVIZSGA...
Tourism in Focus (CD-vel)  FIGYELEM!!! 2020. DECEMBERÉTŐL A KITEX SZAKMAI NYELVVIZSGA...

Fekésházi Márta- Máthé Krisztina

KR-872
3.990.-

A nyelvkönyv a KITEX középfokú szakmai nyelvvizsgára készülők számára nyújt gondosan összeválogatott ismeretanyagot. Fejezetei az idegenforgalom szakterületei szerint kerültek kialakításra.
Utazási irodák működése - Utazásszervezés és utazásközvetítés
Utazási irodák működése - Utazásszervezés és utazásközvetítés

Molnár Gabriella

KR-18
1.950.-

Ez a könyv azoknak kíván segítséget nyújtani, akik a különböző turisztikai vállalkozásoknál utazásszervezői vagy utazásközvetítői tevékenységgel szeretnének foglalkozni. A szöveges részben leírtakat a jegyzet végén gyakorlati példák illusztrálják.
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár (Tankönyv)
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár (Tankönyv)

Dudásné Barica Margit

KR-401
3.200.-

Ez a vendéglátás területén Szakmai vizsgára felkészítő feladattár a vendéglátás különféle területén dolgozó leendő szakemberek – szakács, cukrász, pincér, vendéglátó üzletvezető, fogadós, vendéglátásszervező – számára ad segítséget a szakmai számítások begyakorlásához, a vizsgákra való eredményes felkészüléshez. A feladattárban szereplő példák valós üzleti szituációkat vesznek alapul, a számítások sikeres elvégzése, az egyes feladattípusok megértése, helyes megoldása hozzá segítheti a leendő munkavállalókat, a vendéglátásban működő vállalkozókat szakmai döntéseik megalapozásában.
Gyakorló vizsgafeladatsorok alap,- közép- és felsőfokon Idegenforgalom szakirány...
Gyakorló vizsgafeladatsorok alap,- közép- és felsőfokon Idegenforgalom szakirány...

KITEX angol nyelvi vizsgafejlesztők

KR-614
1.600.-

A könyv gyakorló vizsgafeladatsorokat tartalmaz alap,- közép- és felsőfokon megoldókulcsokkal. A beszédértés feladatok hanganyagai a CD mellékleten találhatóak.
Kereskedelmi gazdálkodás (Tankönyv)
Kereskedelmi gazdálkodás (Tankönyv)

Murányi István

KR-92
4.200.-

A könyv, a 12057-16 azonosító számú „Kereskedelmi gazdálkodás” megnevezésű szakmai követelménymodul tantárgyai témaköreinek feldolgozásával, a kereskedelmi szakképzés oktatási céljainak megvalósítását szolgálja. Segítséget nyújt a követelménymodul szakmai kompetenciáinak megszerzéséhez, a modulhoz tartozó szakmai ismeretek megfelelő mélységű elsajátításához. A könyv tartalma, ismeretanyaga megfelel a szakgimnáziumban oktatható 10033-16 Kereskedő szakképesítés – Eladó mellék-szakképesítéssel szakképzési kerettanterv modulkövetelményének, a szakmai és vizsgakövetelményekben megfogalmazott szakmai ismeretek tartalmának, ezzel is segítve az egyes anyagrészek feldolgozását, a szakmai vizsgára való eredményes felkészülést.
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban (Tankönyv)
HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban (Tankönyv)

Dr. Szeitzné dr. Szabó Mária

KR-200
3.500.-

E könyv első változatának (HACCP és közegészségügyi előírások az Európai Unióban és Magyarországon) kiadására az európai uniós csatlakozást megelőzően, az arra való felkészülést segítő szándékkal került sor. Ekkor kellett megismerkedni a HACCP rendszer elméletével, és kötelező jelleggel ki kellett dolgozni annak gyakorlati megvalósítását minden kereskedelmi- és vendéglátóegységben. Az európai uniós szabályozás lényege, hogy minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásnak tisztában kell lennie az üzletében esetlegesen előforduló élelmiszerbiztonsági veszélyekkel, és azzal, hogy neki mit kell tenniea megelőzés, a következmények elhárítása érdekében.
A logisztikai ügyintéző feladatai (CD-vel)
A logisztikai ügyintéző feladatai (CD-vel)

Sebestyén László – Vörösmarty Gyöngyi

KR-393
2.950.-

A könyv teljes egészében tartalmazza az OKJ-s képzés nomenklatúrájában szereplő 10034-12 azonosító számú „Logisztikai ügyintéző feladatai” szakmai modul anyagát öleli fel és a vállalati logisztikai rendszer működésének alapelveivel és alapelemeivel foglalkozik.